top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΉλια Αλεξιάδη-Σμυρνιωτάκη

8 τρόποι για να απολαύσεις τις γιορτές!

Έχουμε μπει για τα καλά στην καρδιά του χειμώνα και η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις γιορτές έχει ήδη ξεκινήσει!

Και ενώ παντού επικρατεί η γιορτινή διάθεση, εσύ έχεις μείνει πίσω;

Σου έχω μερικούς τρόπους για να περάσεις σίγουρα καλά και φέτος!




Το πιο σημαντικό για αρχή: στόλισες; Τι περιμένεις; Μη μου πεις ότι τα γιορτινά στολίδια και τα λαμπάκια δε σου φτιάχνουν τη διάθεση! Αυτή η χριστουγεννιάτικη νότα που θα βάλεις στο χώρο σου, είναι σίγουρο ότι όταν γυρνάς στο σπίτι σου, θα σε κάνει να ηρεμείς από το τρέξιμο και τη βαβούρα όλης της ημέρας.


Και μετά από τις υποχρεώσεις της ημέρας, τι καλύτερο από λίγη γιορτινή μουσική; Οι επιλογές είναι άπειρες, από χαλαρωτική τζαζ μέχρι χορευτική ποπ μουσική, μπορείς να βρεις ό,τι σου ταιριάζει εκείνη τη στιγμή. Οι νότες των Χριστουγέννων ηχούν πάντα αλλιώς!


Όλοι μας όταν γυρίζουμε στο σπίτι θέλουμε να βάλουμε κάτι άνετο και ζεστό. Και υπάρχει κάτι πιο άνετο και πιο ζεστό από ένα μαλακό πουλόβερ; Άμα έχει και χρώματα που ταιριάζουν με τις γιορτές, θα είσαι εντελώς μέσα στο κλίμα των ημερών.


Τώρα που φτιάξαμε ατμόσφαιρα, μόνο ένα πράγμα λείπει - το τζάκι! Αν έχεις την τύχη να βρίσκεσαι σε χώρο με τζάκι, δεν υπάρχει καταλληλότερη εποχή για να το ανάψεις. Μαζί με τα γιορτινά φωτάκια του δέντρου είναι η πιο μαγική εικόνα!


Το καλύτερο, όμως, έρχεται τώρα. Και δεν είναι άλλο από μια καλή χριστουγεννιάτικη ταινία. Έχεις κι εδώ πάρα πολλές επιλογές, από κλασικό κινηματογράφο μέχρι animation, για να περάσεις λίγο όμορφο χρόνο με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.


Αυτή τη γλυκιά διάθεση που έχουμε δημιουργήσει παρέα, θα ήταν ακόμη πιο όμορφο να τη μοιραστούμε. Και πώς θα γίνει αυτό; Με έναν πολύ αγαπημένο μου τρόπο επικοινωνίας - την αλληλογραφία. Αφού είμαστε σε περίοδο γιορτών, μπορείς να αγοράσεις ή ακόμη καλύτερα να φτιάξεις κάρτες και να τις στείλεις σε φίλες και φίλους σου, μοιράζοντας ευχές για το έτος που έρχεται.


Αλλά τι είναι αυτό που σηματοδοτεί πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο τις γιορτές; Το χιόνι φυσικά! Άμα σου κάνει τη χάρη να χιονίσει εκεί που είσαι, ε μη μου πεις ότι δε θα βγεις να παίξεις λιγάκι.


Ποιος είπε ότι οι χιονάνθρωποι φτιάχνονται μόνο από παιδιά; Βρες όλα τα απαραίτητα υλικά, κουμπιά για μάτια, καροτάκι για μύτη και κασκόλ και τρέξε να φτιάξεις χιονανθρώπους σε όλη τη γειτονιά!


Κλείνοντας με μια ευχή, θέλω να σου πω να βρίσκεις κάθε μέρα λόγους να χαμογελάς. Και περιμένω selfie με το χιονάνθρωπο!


Η ομάδα μας

13 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page