top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΉλια Αλεξιάδη-Σμυρνιωτάκη

Μια (+ μία) νόστιμη και γρήγορη συνταγή με μπανάνα και… σοκολάτα φυσικά!

Η συνταγή εκτός από πολύ γρήγορη, είναι και πάρα πολύ εύκολη! Δεν θα σε κουράσω λοιπόν με ένα σορό οδηγίες, θα σου πω τα απλά βήματα και σε λίγο χρόνο θα μπορείς να απολαύσεις τα νόστιμα αποτελέσματα!





Για πάμε παρέα λοιπόν!


Παίρνεις τις μπανάνες (δεν μας ενδιαφέρει αν θα είναι ώριμες ή όχι) και χωρίς να αφαιρέσεις τη φλούδα, κόβεις το πάνω κα το κάτω μέρος τους.

Μετά κόβεις τις μπανάνες στα δύο και μετά στη μέση, ουσιαστικά θα έχεις 4 μικρά κομμάτια μπανάνας με τη φλούδα στο κάτω μέρος!

Τώρα θα βάλεις από ένα μικρό κομμάτι της αγαπημένης σου σοκολάτας πάνω σε κάθε κομμάτι. Μετά θα τα βάλεις στο φούρνο μικροκυμάτων για 1 λεπτό. Όταν τα βγάλεις, θα πατήσεις με ένα πιρούνι ή μαχαίρι τη λιωμένη σοκολάτα για να απλωθεί σε όλη τη μπανάνα.

Τέλος, ήρθε η ώρα να προσθέσεις από πάνω όποιον ξηρό καρπό, μούρα ή οτιδήποτε εσύ προτιμάς.


Αξίζει να σου πω και κάτι ακόμη, με μια μικρή παραλλαγή μπορείς να φτιάξεις μια λαχταριστή μους. Πώς;

Θα τις αφήσεις λίγα παραπάνω λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων και όταν τις βγάλεις θα τις βάλεις σε ένα μπολ και θα τις ανακατέψεις μέχρι να γίνουν αυτή η υπέροχη μους!


Για σήκω να το δοκιμάσεις, προλαβαίνεις! Δεν χρειάζεται χρόνο είπαμε, μόνο όρεξη και η παραπάνω εικόνα σίγουρα θα στην άνοιξε!


Ήλια

74 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page