top of page
  • Εικόνα συγγραφέαΉλια Αλεξιάδη-Σμυρνιωτάκη

Πώς να κάνεις μια σωστή στοχοθέτηση!

Ο πρώτος μήνας του χρόνου τελειώνει και η περίοδος προσαρμογής φτάνει στο τέλος της...

Ήρθε λοιπόν η ώρα να ακολουθήσεις τα 5 βασικά βήματα στοχοθέτησης για να πετύχεις όποιον στόχο έχεις για το 2022.



Θα σε συμβουλεύσω τα εξής και είμαι σίγουρη πως θα σε βοηθήσουν!


Ξεκίνα τη μέρα σου νωρίς, έτσι ώστε να έχεις λιγότερη βιασύνη και αρκετό χρόνο για να κάνεις όσα θα σε φέρουν πιο κοντά στο στόχο σου.


Κάνε τις δραστηριότητες που σε κινητοποιούν και σε γεμίζουν ενέργεια. Με αυτόν τον τρόπο θα προσφέρεις το απαραίτητο ξύπνημα του οργανισμού σου και το boost στην ενέργεια σου για την υπόλοιπη μέρα σου.


Στην εργασία σου, είτε από το σπίτι είτε από το γραφείο, φρόντισε να έχεις έναν καθαρό χώρο ώστε να συγκεντρώνεσαι και να οργανώνεσαι πιο εύκολα στους επαγγελματικούς καθημερινούς στόχους σου.


Όταν έρχεται η ώρα για τη λήψη αποφάσεων, σκέψου γρήγορα και μάθε να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου. Έτσι θα γλιτώνεις χρόνο αλλά και ενέργεια και θα αποκτάς αυτοπεποίθηση!


Πάρε λίγο χρόνο μέσα στην καθημερινότητα σου για εσένα. Σκέψου τι θες, τι χρειάζεσαι και από τι θες να απαλλαγείς. Έτσι όταν αποβάλεις τα περιττά βάρη της καθημερινής ρουτίνας θα νιώθεις πιο ξεκούραστος και λιγότερο περιορισμένος.


Μόλις έχεις υιοθετήσει όλες αυτές τις συνήθειες μέσα στην ημέρα σου, θα έχεις ένα πιο καθαρό μυαλό και μόνο έτσι μπορείς να δεις ποιος πραγματικά είναι ο στόχος σου και πόσο κοντά είσαι στο να τον πετύχεις!


Εσύ έχεις βρει τον στόχο σου; Αν ναι, πες μου ποιο από τα 5 βήματα είναι το πιο χρήσιμο για εσένα :)


Ήλια

11 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page